Hamit ÖZDAĞ İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://hamitozdagimamhatiportaokulu.meb.k12.tr
Adres : Çenedağ Mah. Engin Cad. No118 Derince/Kocaeli
VİZYON : Demokrasi kültürünü benimsemiş; kendini bilen ve kendine güvenen; üreten ve sorun çözen; sosyal ve psikolojik yönden sağlıklı; milli ve manevi değerlere bağlı bireyler yetiştiren ve topluma önderlik eden bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Doğru dini bilgiler ve çağın gerektirdiği becerilerle donanmış bireyler yetiştiren, toplumun sağlıklı milli ve manevi değerleri edinmesini sağlayan bir eğitim kurumudur. Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip, bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için; bilgiye hızlı ulaşabilen, fiziksel ve ruhsal sağlığı dengeli olan, pratik problem çözme yetisine sahip, çalışkan, Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal
Saatler : Pazartesi, Salı, Perşembe, Cuma; 08:30-15:15 - Çarşamba günü çıkış 16:00
Yabancı Dil : ingilizce
Servis :
Ulaşım : Otobüs Hatlarında 111, 103 Nolu hatlara binerek okulumuza ulaşabilirsiniz
Yerleşim Yeri : Çenedağ Mah. Engin Cad. No:118 Derince/Kocaeli
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Derince Merkeze 1 Km İzmit Merkeze 8 km uzaklıktadır
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :